Segling      Inredning      Seglingsförslag      Motorbåt    Bilder     Priser      Kontakt      

Båtcharter - Hyra segel och motorbåt

 

 

Skagen! "Kappsegling till Smögen"

 

 

Förslag på "semestersegling"

 

 

Köpenhamn - en veckas långsegling

 

Helgsegling till Skagen (pdf)

 

Hummersegling          (pdf)

 

 

Utbildning-navigation Segling                  (pdf)     

 

 

Smögen! Det skiljer inte många meter efter 45 nm.

 

 

Hyr båt till semestern

 

Våra segelbåtar passar mycket bra för semestersegling, inomkärs och utomskärs. Våra rutinerade skeppare finns på plats för säker och bekväm segling. I och med komforten och storleken på våra segelbåtar, Performance Cruiser X-482, kan man med fördel ta sig ganska långt. Ett populärt mål är de vackra norska fjordarna på Sörlandet och Västlandet.

 

Våra motorbåtar passar perfekt för både nytta och nöje. Varför inte ta med familj och vänner på en fisketur, eller kanske helt enkelt bara en helgutflykt på västkusten?

 

Hyr segelbåt till semestern

 

Vi har två fantastiska segelbåtar till uthyrning. De är av modellen Performance Cruiser X-482, är 14,5m långa, och har 10 kojplatser. När resan är målet, och när man vill uppleva havet och de vackra havslandskapen, så är segling med våra båtar en upplevelse för livet.

 

Hyr motorbåt till semestern

Windy Bora 40, har plats för 10 passagerare, eller 8 om man skaövernatta. Den har luxuös inredning och utrustad med den modernaste tekniken. Marschfart är 25 knop. Det är en perfekt båt för familj och vänner i farten, och fungerar perfekt både för dagsytflykten som för semestern.

 

 

Hyr båt med skeppare till familjesemestern

Engagera hela familjen, eller varför inte segla tillsammans med en annan familj. I våra segelbåtar finns gott om utrymme, och alla kan hjälpa till under resan. Har ni frågor om våra båtar eller vill ha tips på rutter, som passar just er, är ni välkomna att kontakta oss. Tala med våra erfarna skeppare. De ger er förslag.

 

 

 

Rederi AB Cutting Edge   Flygledarvägen 3A,    423 37 Torslanda

Tel: 031 92 38 35  Fax: 031 92 21 88   Mail: bokningen@cuttingedge.se

Rederi AB Cutting Edge